Rólunk

Stílus Kőbanya Úszóiskola és Sport Egyesület
Az úszás legalább olyan fontos alapismeret kell, hogy legyen mindenki életében mint pl. az írás, olvasás, biciklizés.

Ennek minőségi oktatását, megszerettetését és az egészséges életmódra való nevelést vallja feladatának egyesületünk minden edzője, oktatója.

Egyesületünk 1999-ben alakult azzal a céllal, hogy olyan komplex szolgáltatást hozzon létre, mely az úszással kapcsolatos összes lehetséges igényt kielégíti egy helyen, egy időben, mindenki számára elérhető áron, ahol a gyermek a legfontosabb tényező. Olyan közösséget álmodtunk meg, ahol a sport által , a gyermek személyiségéhez, képességeihez igazodva, türelemmel, szeretettel és szakértelemmel történik az oktatás, edzés, fejlesztés, nevelés.

Ezáltal egészséges, mosolygós, kitartó, küzdeni képes, toleráns emberkék formálásában segédkezhessünk a szülőknek. Arra törekszünk, hogy az általunk oktatott gyermekek egész életükben elkötelezettjei legyenek az egészséges életmódnak, a sport és a rendszeres mozgás iránti igényük kialakuljon és állandóvá váljon.

Nem tartunk reggeli edzéseket, hiszen meggyőződésünk, hogy a gyermekeknek az egészséges fejlődéshez a rendszeres mozgás mellett sok pihenésre van szükségük. Nagyon fontosnak tartjuk a tanulást, és hogy a sport mellett az élet egyéb területeinek megismerésére is jusson elég idejük a gyermekeknek. Ennek szellemében működünk immár 13 éve, komoly erkölcsi, egészségügyi és sportsikereket elérve.

Szeretettel várunk mindenkit aki a fenti gondolatokkal azonosulni tud.